About Me

Hoi! Ik ben Febe, ondernemende mama van 2 kids van 12 en 10 jaar oud. 

Na mijn tweede zwangerschap zocht ik naar manieren om mijn lichaam van vroeger terug te krijgen. Ik raakte gefascineerd (lees: geobsedeerd) door de verschillende manieren waarop ik voeding en lichaamsbeweging kon inzetten om mijn lichaam te veranderen, te ‘boetseren’ naar hoe ik het wou hebben.

Naast mijn job als groepsfitness instructor begon ik allerlei andere opleidingen te volgen, als physical trainer, personal trainer en voedingscoach. Ik wou namelijk zoveel mogelijk vrouwen/ mama’s helpen om zichzelf én hun lichaam terug graag te zien en te aanvaarden, terug fit en gezond te zijn en de energie te hebben om te genieten van het leven. Zelf was ik namelijk compleet uitgeput na mijn tweede zwangerschap, en had ik een postnatale depressie waarvoor ik kort opgenomen werd in het ziekenhuis.

Ik testte zelf verschillende diëten uit en verschillende benaderingen van voeding. Ik ontdekte ook welke soorten training mij hielp om mijn doel te bereiken, door intervaltraining en krachttraining te integreren in mijn schema.

In de loop der jaren heb ik heel veel vrouwen geholpen om terug tevreden te zijn met hun lichaam. Het grootste obstakel dat zowel ik als ‘mijn dames’ hadden, was echter om ons resultaat te behouden, daarom begon ik ook de impact van mindset te bestuderen. Daarin leerde ik dat hoe je voeding, sport en je lichaam bekijkt de successleutel is om je levensstijl blijvend te veranderen, en een balans te vinden tussen ‘genieten’ en ‘gezond zijn’.

Met mijn zaak Sports, Health & Style wil ik zowel online als offline elke vrouw fit, gezond en in gelukkig met zichzelf krijgen, dit op de manier die voor haar best past.

Ervaring:

*2009 – heden: Groepsfitness instructor (oa Zumba, Pilates, Krachttraining, Kettlebell, BBB, HIIT, …)

*2013 – 2015: Clubmanger Fitness Ladies Only

*2012 – heden: Voedingscoach (oa Lignavita Proteïnedieet)

*2018 – heden: Begeleiden van dames met het Body Transformation Bootcamp Programma

Opleidingen:

*2009: Zumba instructor

*2010 – heden: allerlei opleidingen voor groepslessen, oa Pilates, Pilates speciale doelgroepen, Zumba Kids, Zumba voor Senioren, Aquagym, …

*2015: Physical Trainer, Physical Coaching Academy

*2016: NASM Personal Trainer, Physical Coaching Academy

*2016: Revo2lution Running Specialist